Fler kunder?

Start » Aktuellt » Fler kunder?

Trött på alla företag som lovar fler kunder till ditt företag utan att egentligen ge någon konkret förklaring till hur det skall uppnås?

"Fler kunder med Facebook"
"Fler kunder med LinkedIn"
"Fler kunder med Google"
etc...

Olika företag har olika mål och förutsättningar, för att inte tala om den ekonomiska faktorn som såklart sätter sina egna uppenbara begränsningar.

De flesta företagare är väl medvetna om att en företagshemsida är en viktig del för att stärka dina digitala förutsättningar, men likväl är det lika viktigt att hemsidan är väl optimerad på samtliga möjliga fronter.
En tilltalande design med hög användarvänlighet som främst tilltalar just din målgrupp är en bra start.
Många gör tyvärr misstaget att lägga för lite fokus på hemsidan och spenderar i stället en större del på marknadsföringen i hopp om att det är det enda som krävs för att generera fler kunder.

Om marknadsföringen inte har som mål att leda besök till din hemsida kan vi tänka oss att det är mindre viktigt att lägga för mycket fokus där, men potentiella kunder undersöker mer än vi vill våga tro.
Är målet att leda potentiella kunder till din hemsida där de kan läsa mer om dina produkter eller tjänster och som i bästa fall leder till en ny affär, ja då är hemsidan kritiskt viktig!

Med en proffsig hemsida med fokus på konvertering kommer din marknadsföring bli mer effektiv, din ROI kan öka markant!

Med alla olika marknadsföringskanaler kan det vara svårt att veta vilka kanaler som kommer att fungera bäst för just dig.
Är du redo att punga ut pengar bara för att bepröva eller vill du ha konkret fakta som underlättar ditt val?

Har du en hög marknadsföringsbudget går det såklart att spendera mer pengar i "meningslös" marknadsföring men som ändå har en viss effekt genom att förstärka erat varumärke (branding).
Med en lägre budget gäller det att satsa rätt!

...Sedan har vi förstås kostnadsfrågan.

Vi vill därför erbjuda dig en gratis analys av just din situation där vi inte bara går genom din nuvarande hemsida, utan vi gör även en lite djupare analys där vi också tittar på hur du effektivast får in fler kunder till ditt företag.

Låt oss göra en analys!

Gratis analys