Upptid

Med upptid syftar vi på den tid vi kan hålla samtliga av våra tjänster Online.
Vi tar detta på fullaste allvar!

Du kanske har hört eller läst om att någon lovar 99% upptid? Eller ”vi garanterar 99% upptid”.

Vi har under åren varit med om en mängd olika leverantörer när det kommer till hosting och vår erfarenhet är att kvaliteten och priset kan skilja sig markant mellan olika leverantörer – det är inte alltid sant att du får vad du betalar för.

Ibland erbjuder webbyrån eller hosting-partnern en ”proffsig miljö som alltid är Online” och när du blivit övertalad och gått vidare med den leverantören märker du snart att det inte riktigt fungerar som det borde göra – det är något som inte riktigt stämmer. Din hemsida ligger nere med jämna mellanrum, servern svarar långsamt och så vidare trots att du får betala en ganska dyr månadskostnad….inte ok.

Vi erbjuder webbhotell + e-post från 149 kr / månad och då får du en proffsig miljö och ett gediget ansvarstänk från vårt håll, att alltid hålla din applikation online. Vi uppnår detta genom att fördela servrarnas datorkapacitet jämnt och fram för allt överdimensionerat så att vi kan tackla de eventuella spikar/toppar som uppstår. Förutom det, är vi måna om säkerheten och vårt mål är att alltid ligga ett steg före. Om något problem mot all förmodan uppstår har vi en strategisk plan för hur vi återställer allt.

När vi sysslar med sådana här typer av tjänster måste vi förhålla oss lagom paranoida. Med paranoid menar vi att vi föreställer oss att värsta tänkbara scenariot kan inträffa och försöker då att sätta ihop en strategi för hur vi tacklar en sådan situation, om det skulle inträffa.

Visst hade det varit skönt att aldrig behöva bry sig om ens hemsida eller tjänst blir hackad, ligger nere eller om något annat skumt händer med den? Om din hemsida är viktig, det vill säga genererar en hel del leads är det ännu viktigare att den hela tiden är online och i optimal driftform.

Vi kan vara den partner som hjälper dig här – det kan då handla om en hemsida eller 1000 hemsidor.

Vi vill såklart få in både små och stora kunder, och när det gäller stora kunder så har vi både kompetens och kapacitet att hantera både dedikerade servrar och sofistikerade CDN:s – Content Delivery Network, där vi skyddar din produkt mot både DDOS och Brute-Force. Ett väletablerat börsnoterat företag vet vad det här handlar om!

Vi kan se till att er applikation aldrig ligger nere.

Frågor eller funderingar om vår hosting och hur den kan hjälpa just dig?
Hör gärna av dig!

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss!