Hjälp med hemsidan

Vi hjälper dig med din nuvarande hemsida eller om du behöver en ny hemsida.

* Krånglar din gamla hemsida så kan vi felsöka
* Är din hemsida för gammal kan vi bygga en ny med samma innehåll eller med ett nytt innehåll
* Krånglar hemsidan för att er nuvarande leverantör av webbhotell/hosting uppdaterat till exempelvis php 8?
* Är hemsidan inte mobilanpassad

Oavsett orsak så hjälper vi dig, välkommen för en kostnadsfri diskussion!

Start » Tjänster » Hemsida » Hjälp med hemsidan

Hjälp med att bygga hemsida

När vi bygger en ny hemsida använder vi oss av egna teman utan en massa skräpkod vilket betyder att prestandan och laddningshastigheten är på topp. Dessa har vi noggrant utvecklat och de följer den senaste tekniken vilket betyder att de är anpassade för Google.

Hemsidan kommer att se bra ut i alla enheter som mobil och dator. Oftast arbetar vi med WordPress då våra kunder har det önskemålet. Men vi kan även hjälpa till med Webflow, Umbraco, Drupal om det önskas.

Vi hjälper dig med hemsidan

Vad kan hända om du har en felbyggd hemsida

Om du beställer en hemsida av en webbyrå ska naturligtvis kvaliteten vara på topp, både innehållet och den tekniska kvaliteten.

Att åtgärda en mindre hemsida som är felbyggd kanske inte får enorma ekonomiska konsekvenser om den ska byggas om. Dock kan en felbyggd hemsida ställa till det ordentligt när det gäller synligheten på internet och då främst synligheten på Google.

Bygger man en mycket stor hemsida med exempelvis hundra undersidor för olika tjänster och olika orter (landningssidor) kan det bli mycket stora problem om detta inte görs på ett rätt sätt. Google gillar exempelvis inte duplicerat innehåll, alltså kopierat material från den egna hemsidan eller från någon annans hemsida.

Innehållet i form av texter ska vara unikt, speciellt om det är hög konkurrens om vissa sökfraser på Google. Om det finns problem med detta kan det krävas mycket stora och kostsamma insatser för att få allt rätt.

Se till att du har en Google-vänlig hemsida.

Hjälp med hemsidan billigt

Vi är förhållandevis billiga och prisvärda när vi hjälper dig med hemsidan, dock till en mycket hög kvalitet. Det är dock svårt att direkt nämna ett pris för att åtgärda en hemsida eller att bygga en ny hemsida.

Om du behöver hjälp med att göra en hemsida kommer vi att hjälpa dig till ett mycket bra resultat till en överkomlig kostnad.

Viktigt att tänka på är att en bra hemsida är en viktig investering om Google Ads betalannonser ska användas annars är risken att en potentiell kund lämnar hemsidan vilket medför onödiga klickkostnader.

Välkommen att kontakta oss så kommer vi med förslag.