Hosting för alla ändamål

Om en tjänst skall vara åtkomlig över nätverket behövs det en eller flera datorer som är uppkopplade mot Internet.

Få förstår vad som händer från det steget där du skriver in en webbadress i adressfältet i en webbläsare tills det att du ”anländer” till hemsidan du försöker besöka.

Oavsett om det handlar om en hemsida eller annat projekt som drivs genom nätverket krävs det att det finns datorkapacitet som kan hantera inkommande förfrågningar. Mycket händer bakom kulisserna och för gemene man är det väldigt svårt att avgöra kvaliteten när det kommer till hosting. Låt oss säga att du har din hemsida placerad på ett webbhotell någonstans och du undrar vad webbhotellet egentligen gör, vilken kvalitet du får.

För en enkel jämförelse byter vi ut din hemsida mot en butik i ett köpcenter. Din butik har begränsningar sett till antalet kunder som kan hanteras och köpcentret har i sin tur begränsningar sett till antalet kunder som kan befinna sig där inne.

I de flesta hostingmiljöer för webbhosting får du dela en plats med någon annan likt exemplet med köpcentret. Skulle butiken bredvid få jättemycket besök/trafik så kommer du att påverkas negativt, det blir svårare för de kunder som vill ta sig till just din butik att komma fram – exempelvis om alla veckans kunder/besökare skulle komma i princip samtidigt.

Start » Tjänster » Hosting

Proffsig hosting

Det spelar faktiskt roll vilken typ av hosting du väljer.

Hosting är en av de viktigaste bitarna för att lyckas digitalt. Utan en snabb, säker och optimerad servermiljö kommer din hemsida (eller annan övrig applikation) lida sett till prestanda, eller råka ut för en hackerattack med ödesdigra konsekvenser.

Hosting eller webbhotell via oss innebär 100% upptid – alltid online!

Oavsett om det handlar om hemsidor eller andra applikationer som ska vara åtkomliga över nätverket applicerar vi de säkerhetsåtgärder som krävs för att inget ska kunna gå snett.

Om du inte vill att din tjänst skall leva i en delad miljö, tillsammans med andra kunder så kan vi erbjuda helt dedikerade servrar som endast finns till för att serva just din produkt och dina behov.

Har du ett börsnoterat företag eller ett annat stort företag som behöver en ny miljö sett till hosting kan vi ge dig den lösning som gör att du står emot hackerattacker i form av brute-force eller ddos. En lösning som håller dig online i både motvind och medvind.

Prisexempel – bindningstid 12 månader

Delad miljö – vanliga hemsidor

SSL-certifikat
Snabb responstid (pröva att pinga oss)
Obegränsad datamängd
Obegränsad trafik
Lastbalanserat

+ för dedikerad server – stort bolag

SSH
SFTP
Skydd mot DDOS
Skydd mot Brute-Force
Dagliga backuper
149 kr/
månad
Hosting basic
Hemsidor 1
Diskutrymme 20 GB
Backup 1 / vecka
Bandbredd 100 GB / månad
349 kr/
månad
Hosting Business
Hemsidor 3
Diskutrymme 200 GB
Backup Dagligen
Bandbredd 1 TB
Support 1 timma / år
Offert
Hosting Business Pro
Hemsidor Obegränsat
Diskutrymme Obegränsat
Backup Dagligen
Bandbredd Obegränsat
Support Obegränsat

Oavsett vilken typ av nätverkstjänst du ska bedriva, hör av dig till oss för att bolla tankar och idéer.

Vi tar inte betalt för att du rådfrågar oss!

Vi kan inte lämna exempel på alternativ ovan som tillfredsställer allas behov, men vi kan vara flexibla och sätta oss in i just din idé eller förutsättning för att därefter ta fram ett förslag som fungerar just för dig. Har ni även behov av mejl så kan vi lösa det också.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig, oavsett behov!