Storytelling

Vilka är Webbpoolen egentligen? Hur uppstod företaget och vad är deras långsiktiga mål?

Webbpoolen är en etablerad webbyrå som funnits sedan 2017 och som ombildades till aktiebolag 2018. Dock har vi erfarenhet inom området betydligt längre tillbaka än så. Vi har spetskompetens inom främst fem områden, digital marknadsföring som innefattar sökmotoroptimering/Googleoptimering, hosting, hemsidor, systemutveckling och UI/UX.

Vi består i dagsläget av två medarbetare som arbetar heltid samt två medarbetare på deltid. Vidare har vi ett tiotal samarbetspartners/underleverantörer med spetskunskap inom deras respektive områden.

Vårt främsta mål är att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva koncept för en lyckad digital satsning. Att leverera kvalitet utöver kundens förväntning sett till prisbilden är något som vi älskar.

Även om konkurrensen inom vårt område är hög försöker vi trots det ta marknadsandelar och sprida våra tjänster, vårt budskap och våra priser så gott vi kan.

Vi har även kompetensen och kapaciteten att ta oss an större företag, även om vi är en förhållandevis liten webbyrå. En stor webbyrå behöver inte alltid betyda ett bättre resultat.

Hos oss betalar du oftast mindre, men du får samtidigt oftast mer för pengarna, än vad våra konkurrenter kan erbjuda inom samma prisnivå.

Start » Om oss

En seriös byrå att lita på

Vår absolut viktigaste målsättning är att alla våra kunder ska vara helnöjda med resultatet – vi lämnar ingen kund missnöjd. Problem kan dock alltid uppstå, därför försöker vi vara så öppna och transparenta som möjligt för att motverka missförstånd – vi är ju alla människor.

Ett samarbete bygger på tillit och därför ser vi absolut inga problem med att ni jämför priser eller tjänster hos våra konkurrenter – det tycker vi att ni löpande ska göra.

Skulle en av våra konkurrenter kontakta er med ett erbjudande ger vi gärna feedback på erbjudandet, helt opartiskt. I slutändan handlar det om att DU och ditt företag ska lyckas och om vi kan vara den part som hjälper dig på vägen mot framgång så tjänar ju även vi på det.

Vi växer med våra kunder

Du vet såklart mer om din verksamhet än vad vi vet och ibland kanske du inte alltid håller med oss om hur vi bör tackla just din situation på bästa sätt. Om du ber oss göra något, men som vi tycker kan göras på ett bättre sätt, framför vi det till dig på ett ödmjukt sätt. Då får du förhoppningsvis mer kött på benen och kan då därefter ta ett beslut – i slutändan är det såklart du som bestämmer.

Du kan styra din budget helt och hållet!

Vissa strategier kräver dock en lägsta budget för att det ska vara möjligt att utföra men det betyder inte att du måste offra hela din marknadsföringsbudget på oss, innan du ens vet om det kommer att fungera.

Hör gärna av dig till oss för att berätta lite mer om just din situation så kan vi se om ett lönsamt samarbete kan etableras, som dessutom kan växa i den takt du vill.

Du är trygg hos oss