UI/UX

User Interface samt User Experience handlar om din hemsidas användarvänlighet.

Det handlar helt enkelt om att ha en produkt som inte bara interagerar med användaren på ett bra sätt, den ska också åstadkomma att användaren drivs till handling. Du kan lägga hur mycket resurser som helst på marknadsföring och försöka driva trafik till din hemsida i tron att du kommer få in fler kunder, men med bristande UI/UX leder det oftast till ett totalt fiasko – om du inte har turen på din sida vill säga.

Vi kan inte göra allt inom en given budget men vi lägger alltid fokus på att ta fram en produkt som interagerar på lämpligt sätt med användaren – en produkt som är lättnavigerad och som samtidigt fungerar i alla enheter.

Start » Tjänster » Hemsida » UI/UX

Vanliga tabbar

…för många olika färger eller färger i fel kombination gör att användaren får svårt att fokusera blicken på det som du vill att din potentiella kund ska se.

Störande moment
Föreställ dig att du sitter och läser en intressant artikel som du verkligen har fastnat för, men helt plötsligt ”poppar” det upp något på sidan som ber om din uppmärksamhet, du tappar helt fokus och blir aningen frustrerad. När du sedan stängt ner rutan som poppade upp hittar du inte längre det ställe där du var i texten – du tappar tålamodet och lämnar sidan.

Kanske ville företaget bjuda in dig till deras nyhetsbrev, goda intentioner men det slutade i ren katastrof.

Vi skulle kunna rada upp oändligt många scenarion men det viktigaste är att du förstår vad det handlar om.

Något mer?

Att leverera god UI/UX kräver erfarenhet.

Det är ett brett område och det innefattar så mycket mer än bara form och färg. Det krävs att den som jobbar med den delen vet hur målgruppen du vill rikta dig mot fungerar och agerar, men också hur människor fungerar generellt.

Det krävs samtidigt olika strategier beroende på vad just ditt företag vill förmedla, vilka tjänster eller produkter du erbjuder. Målet är alltid maximal konvertering inom vald budget. Ju högre budget du har desto mer tid kan vi lägga på de små detaljerna – som ofta blir en rätt så avgörande del för helhetsintrycket.

Låt oss kika på ditt fall

Analys / förslag

Oavsett om du har en befintlig hemsida eller ej, kan vi ta fram förslag som kan passa din verksamhet och som i förlängningen leder till en ökad kundstock.

Det enda du behöver göra är att berätta lite mer om dig och dina tjänster / produkter.

Vi återkommer med en skräddarsydd plan och ett offertförslag helt kostnadsfritt så kan du ta beslut därefter. Kanske vill du bara använda oss till några av punkterna som går att förbättra.

Helt ok! Vi står till din tjänst.

Ökad effektivitet

UI/UX behöver inte bara handla om dina potentiella kunder, det kan också handla om produkter vi tar fram som ni använder internt. Vi kan ta fram system skräddarsydda från grunden och som byggs på ett sätt som ökar er effektivitet så att ni därmed kan lägga mer tid på att utveckla er verksamhet.

Bolla gärna frågor eller funderingar med oss.
Vi ser fram emot det!