Contentwriter

SÖK JOBB SOM COPYWRITER

Start » Aktuellt » SÖK JOBB SOM COPYWRITER

Om tjänsten:
Som Copywriter arbetar du i vårt team på ett flexibelt sätt där du själv styr dina arbetstider med flextid. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i skrift och tycka om att jobba med content på hemsidor och i sociala medier. Utvecklingsmöjligheterna är goda och vi behöver hela tiden någon som arbetar med innehåll på våra hemsidor, gamla som nya kunder.

Kvalifikationer:
Som sökande tänker vi oss att du har en högskoleutbildning eller en gymnasieutbildning från humanistiska programmet med inriktning språk. Erfarenhet från arbetslivet är meriterande men inget krav. Du ska trivas att jobba med våra gamla och nya kunder när du tar fram passande innehåll som är säljande.

Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Personliga egenskaper:
För att passa in bra i tjänsten ser vi gärna att du är engagerad, nyfiken och lösningsorienterad samtidigt som du tar ansvar i ditt arbete avseende kvalitet.

Vad erbjuder vi?
Som anställd på Webbpoolen kommer du att arbeta i ett bolag som befinner sig i en expansiv fas och har en spännande resa framför sig. I och med det kommer du kunna vara med och påverka bolagets och din egen utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom andra områden.

Vi ser gärna att du vågar komma med nya idéer och vågar säga vad du tycker.
Försök inte vara någon du inte är - Var dig själv - det räcker gott och väl.

Förmåner:
Anställningen omfattas av förmåner i form av bra pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård med mera.

Uppdragsgivare:
Webbpoolen Sverige AB
Vi arbetar med hela Norden som marknad.

Ort:
Flexibelt

Arbetets omfattning:
Omfattning: Hel- eller deltid

Sista ansökningsdag:
Vi söker hela tiden efter nya sköna människor att jobba med.
Lämna en förfrågan så berättar vi mer.

Ansök jobb.