Varför är det viktigt med en vektoriserad logotyp?

Start » Aktuellt » Varför är det viktigt med en vektoriserad logotyp?

Vid design av en logotyp ska man alltid sträva efter att skapa en vektoriserad version. Men varför är det viktigt med en vektoriserad logotyp? En av de stora fördelarna med vektorgrafik är att den kan skalas upp och ner utan att förlora kvalitet. Detta innebär att din logotyp kommer att se lika bra ut på ett litet brev som på en stor vägg, eller på era företagsbilar.

Webbpoolen Sverige AB - experter på vektoriserade logotyper

Webbpoolen Sverige AB är en aktör som förstår värdet av att ha en vektoriserad logotyp. Med en gedigen erfarenhet inom grafisk design och digital marknadsföring, hjälper vi företag att ta fram attraktiva och funktionella logotyper som framhäver varumärkets identitet på bästa möjliga sätt.

Kvalitet oberoende av storlek

Vektoriserade logotyper behåller sin kvalitet oberoende av storlek. Det betyder att du kan vara säker på att din logotyp alltid kommer att se professionell ut, oavsett om den visas på en liten smartphone eller på en stor skärm. Vi kan leverera konsekvent och högkvalitativ branding oavsett medium. Vi tar fram vektoriserade logotyper från 4500 kr - beroende på hur komplex logotypen ska vara samt hur många revideringar/förändringar som går åt.

För enklare logotyper där du kanske inte behöver en vektoriserad logotyp kan vi ta fram till ett pris från 1500 kr.

Kostnadseffektivt att skala upp och ner

En annan fördel med att ha en vektoriserad logotyp är kostnadseffektiviteten. Istället för att bekosta olika versioner av logotypen för olika ändamål, kommer du att ha en enda version som kan skalas upp och ner efter behov. Så nästa gång du undrar över varför det är viktigt med en vektoriserad logotyp - tänk då på de ekonomiska besparingarna!

Slutligen

Har du ytterligare frågor om varför det är viktigt med en vektoriserad logotyp eller vill ha prisuppgifter? Tveka inte att kontakta oss idag.