We use cookies on this site.

Vill du bli uppringd?

 • | English
 • Visas er hemsida som säker?

  Visas er hemsida som säker eller osäker?

  Om er hemsida visas som osäker (http) av olika webbläsare riskerar ert företag att halka efter i rankingen på Google jämfört med sidor som visas som säkra. För att motverka detta och visa er hemsida som säker skall ni installera ett SSL-certifikat (https).

  Hemsida med SSL-certifikat: https://www.webbpoolen.se

  Hemsida utan SSL-certifikat: http://www.webbpoolen.se

  SSL ökar säkerheten för era kunder när de besöker er sida då trafiken krypteras vilket betyder att det i princip blir omöjligt för tredje part att komma över inloggningsuppgifter, kontouppgifter eller andra känsliga uppgifter. Om er sida innehåller formulär eller ännu viktigare webbshop med kortbetalning är SSL mycket viktigt. Det är nu väldigt enkelt att avläsa innehåll som skickas mellan er som klient och servern över det vanliga http-protokollet men extremt svårt över https. Detta kommer mer och mer att bli standard för digital kommunikation fram över. Ett måste i framtiden.

  Era kunder kommer att uppfatta er som seriösa företagare som tänker på säkerhet vilket kan omvandla en potentiell kund till en riktig kund. Genom att klicka på hänglåset i adressfältet kan besökaren säkerställa att er sida är säker att besöka.