Varför välja webbpoolen

Start » Aktuellt » Varför välja webbpoolen

Om någon av nedanstående punkter möter ditt behov så tveka inte att höra av dig.

 • Hemsida
  • Enskild företagsverksamhet i behov av att synas digitalt
  • Aktiebolag och/eller börsnoterad som kräver integration mot börsen
 • System
 • Appar
 • Design
  • Visitkort, flyers eller produktfoton
  • Designförslag hemsida
  • Logotyp

Oavsett vilket behov du har så kan vi hjälpa dig.

Vi utmanar dig att kontakta oss med något som du tror är för svårt för oss att utföra.

1 Få mer för pengarna

Förutom det faktum att vi inte har siktet inställt på den högsta vinstmarginalen så är vi dessutom väldigt effektiviserade med kunskaper som sträcker sig långt bak i tiden. Det handlar om effektivisering på flera olika nivåer.

 • 1: Vi letar snabbt fram kundens behov och tar fram en produkt som är över kundens förväntan
 • 2: Vi har utvecklare som behärskar alla möjliga nivåer av programmering för att effektivt kunna ta fram den önskade och förväntade digitala produkten
 • 3: Passande modeller för en effektiv marknadsföring som fungerar just för dig och ditt företag

2 Inga begränsningar

Vi vill påstå att allt som är möjligt digitalt, kan vi utföra. Vi kan inte skriva ett program som får din skrivare att skriva ut frukt, men att bygga lösningar som interagerar med andra system runt om i världen eller bygga så kallade lokala lösningar som underlättar din vardag är något vi både KAN och ser fram emot att göra. Framtiden kommer att vara digital. Vill du ligga i framkant framöver så tveka inte att kontakta oss. Att fråga kostar inget!

3 Långsiktiga och stabila samarbeten

Vi vill skapa långa och stabila kundrelationer där vi hela tiden ser till att vi utvecklas tillsammans. Faktum är att vi utvecklas i takt med att våra kunder utvecklas. Annars skulle det inte fungera. Det betyder att vi kommer att hålla er företagare uppdaterade med nya förslag, både när det kommer till digitala produkter och hur just du kan konvertera dina företagstankar till ett framgångsrikt företag som står stadigt både i vårt och torrt.

4 Vi utgår från din budget

Vi begränsar oss inte till företag med störst framgång. Vi vill även hjälpa småföretagare och övriga företag som har det lite tuffare. Vi kan ta fram en produkt som möter dina förväntningar oavsett budget. Produkten kommer vidare bli möjlig att byggas ut vid ett senare tillfälle och då inte bara hur det ser ut visuellt. Vi bygger produkter som kan byggas ut både till det rent visuella men också det funktionella.

Vad jobbar Webbpoolen med?

Vi har siktet inställt mot webben. Webbaserade lösningar som kan vara allt från enkla företagshemsidor till mer avancerade system som använder webben som den grafiska portalen. Vi vet att de flesta kunder inte förstår mer än det de ser, men det gör inget. Du kan likna webbläsaren vid en vanlig TV-apparat men där vi via webbläsaren kan skicka instruktioner till maskiner/system som finns på andra sidan jordklotet (de behöver dock vara uppkopplade till nätet för att möjliggöra kommunikation). Vi har förståelse hela vägen ner till elektronnivå. Många webbyråer har endast förståelse över det grafiska och därmed förlitar sig på programvara som någon annan har gjort. Vi kan göra så mycket mer!

Vi är inte som alla andra

Vårt mål är inte att vara som alla andra webbyråer. Vi vill sticka ut och erbjuda mer för pengarna. De flesta framgångsrika företag börjar oftast med väldigt duktiga säljare där vinstmarginal och omsättning är en prioritet. Vi vill i stället vända på steken och bygga stabila kundrelationer som håller livet ut. Siktet är inställt på ett gott rykte.

Har du tankar eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss!

Åter igen - Det kostar inget att fråga oss!