We use cookies on this site.

Vill du bli uppringd?

 • | English
 • PHP – utvecklare

  PHP – utvecklare sökes.

  Om tjänsten:
  Som PHP-utvecklare på Webbpoolen kommer du att arbeta nära kund i en rådgivande roll där du tillsammans med dina kollegor hjälper kunderna att utveckla effektiva e-handelslösningar för framtiden. Du kommer att bygga dynamiska, snabba och föränderliga lösningar samt arbeta med avancerade integrationer och nya tekniska plattformar, ramverk med mera.

  I teamet ansvarar du tillsammans med dina kollegor för allt från designbeslut till systemarkitektur utifrån givna plattformar och tekniker. Du kommer främst att jobba med utveckling i PHP inom välkända e-handelsplattformar så som Magento och Pimcore.

  I teamet arbetar du med stor frihet under ansvar med marknadsledande e-handelsplattformar. Webbpoolen värdesätter ömsesidigt kunskapsutbyte vilket bidrar till bättre lösningar och i slutändan mervärde till kunderna.

  Din roll är att säkerställa att slutkundens upplevelse blir den bästa möjliga och på så sätt bidra till ökad konvertering och försäljning hos våra kunder. För att arbeta så strukturerat och effektivt som möjligt arbetar du i mindre team enligt agila utvecklingsmetoder. Arbetet sker främst i projektform, vanligtvis under 6-9 månader, där du snabbt ser resultatet av ditt arbete i kundernas webbshoppar.

  Är du redo för en större utmaning i form av mer ansvar som exempelvis Scrum Master eller Tech Lead finns det många möjligheter.

  Kvalifikationer:
  Vi söker främst dig som har minst tre års erfarenhet inom webbutveckling/systemutveckling i PHP, HTML, CSS och JavaScript. Som sökande tror vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, men detta är inget krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

  Du ska vidare trivas att arbeta nära kund där du på ett konsultativt sätt bidrar med dina erfarenheter och kunskaper för att både förstå behov samt kunna föreslå nya lösningar. Du kommer att jobba nära våra samarbetspartners och kundernas designbyråer, varför erfarenhet av design/styling samt den branschen är meriterande.

  Har du tidigare erfarenhet av e-handelslösningar och e-handelsplattformar, exempelvis Magento, är det mycket meriterande. Även kunskaper inom SEO är ett plus.

  Vi ser att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

  Personliga egenskaper:
  För att passa i tjänsten ser vi att du är nyfiken, engagerad, lösningsorienterad och driven. Du är flexibel och gillar problemlösning där du tycker det är kul att ta dig an olika utmaningar i rollen.

  Vi ser vidare att du är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Du ska även ha en stark teamkänsla där du gillar att samarbeta med både kollegor och kund.

  Vad erbjuder vi?
  Som anställd på Webbpoolen får du arbeta på ett bolag som befinner sig i en expansiv fas och har en spännande resa framför sig. I och med det kommer du kunna vara med och påverka bolagets och din egen utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom andra områden.

  På Webbpoolen är det högt i tak och allas åsikter och bidrag är viktiga. Du får sitta i moderna lokaler i Borås där du får arbeta med stora kunder, tekniker i framkant och med kunniga kollegor.

  Anställningen omfattas av förmåner i form av bra pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård med mera.

  Uppdragsgivare: Webbpoolen
  Ort: Borås
  Omfattning: Heltid
  Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast 2018-09-30.

  Webbpoolen arbetar med hela Norden som marknad.