Varför välja oss?

Vi vill att du ska lyckas!

Om vi strategiskt, med erfarna medarbetare och bred kunskap kan hjälpa dig att göra en digital satsning som leder dig till framgång känner vi oss nöjda.

Vi träder in som den partner som kan leda er genom den digitala djungel som råder så att ni lyckas på det sätt ni vill. En del företagare har mycket stora mål och vill bli störst och bäst medan andra nöjer sig med att få det att gå runt. Oavsett vad ditt mål är, hör av dig till oss så kan vi kostnadsfritt ta fram en lämplig strategi som passar just dig.

Världen kommer inte att bli mindre digital, på gott och ont – därför är det för ett företag idag mycket viktigt att omgående tänka över den digitala satsningen!

Alla behöver kanske dock inte göra en jättesatsning, men om ett steg i taget tas, så är processen i alla fall påbörjad, för den dag det blir akut så går det inte att lösa allt över en natt då vissa processer, som exempelvis att jobba med SEO, tar en tid innan resultat infinner sig. Står då företaget på ruta ett så tar det naturligtvis längre tid än om företaget kommit lite längre med den digitala satsningen.

Med ständigt växande konkurrens och globala aktörer som försöker få monopol på marknaden krävs det att vi spelar rätt spel!

Start » Varför välja oss

Breda kunskaper

Hur fungerar egentligen en dator? Hur överförs data trådlöst? Vad är en pixel och hur kan TV:n veta vad den ska visa?

Rätt frågor leder till rätt kunskaper, men alla människor är dock inte lagda åt det hållet och de flesta bryr sig inte.

Så länge det fungerar är de glada och nöjda. Vi MÅSTE dock veta hur det fungerar och går därför till botten med alla frågeställningar – vad de än må vara. Med medarbetare som tänker på det här sättet kan vi vara säkra på att ge dig en lösning som inte bara är passande och korrekt, utan den är processad och genomtänkt på alla möjliga nivåer.

Om det finns ett problem, oavsett vad problemet är, så räcker det inte för oss att trycka på den gröna knappen så att problemet försvinner. Vi måste veta varför problemet finns eller uppstod och vilka möjliga vägar det finns för att lösa problemet.

Oavsett vad ditt ”problem” är så är vi säkra på att vi kan tackla det, annars talar vi om det för dig.

Skicka gärna iväg en fråga till oss om du har en fundering inom området!

Tryggt samarbete

Det kanske låter som en klyscha men vi är inte ute efter snabba pengar!

Vi vill helst ha långsiktiga samarbeten där vår nytta blir en viktig pelare i er verksamhet.

För oss är grunden till ett bra samarbete att båda parter gynnas, så därför är vi inte ute efter att främst binda upp våra kunder i långa och svåra avtal eller införa bindningstider där ni känner er obekväma.

Vi vill att ni ska kunna känna er fria att välja vilken leverantör ni vill.

Vad är speciellt med oss?

Riktig Fullservicebyrå

Branschen vi befinner oss i (som så många andra branscher) består tyvärr av en hel del oseriösa aktörer med vaga kunskaper inom kritiska delområden och med girighet som primär drivkraft. Det finns även många seriösa aktörer som är mycket duktiga på vissa delområden men har kanske stora brister (som de kanske inte ens vet om att de har) inom andra områden, som exempelvis optimeringen av en hemsida. Många kunder nappar då på ett erbjudande som låter bra men som i praktiken inte ger förväntat resultat.

Viktigt för oss är att vi har kunskap och kontroll över de delar som påverkar våra kunders resultat. Vår kompetens är bred och sträcker sig över områden som:

Avancerad programmering
UI/UX
Digital marknadsföring/strategi
Hosting och Nätverk

Varje delområde presenterat ovan har ett eget så kallat ”rabbit hole” och det krävs att man dyker djupt för att få den kunskap som krävs för att hjälpa andra.

Välkommen till en seriös Fullservicebyrå!

Vi möter din budget

Vi vill inte påstå att vi är bäst, utan vi har som mål att bli bättre och bättre hela tiden och grunden för det är en stor nyfikenhet – vi släpper aldrig en utmaning utan att vi har hittat en lösning.

Vi vill dock påstå att vi kan ge er marknadens mest kostnadseffektiva modell för en digital satsning. Om det så handlar om ett nytt internt system för er verksamhet, en ny proffsig och användarvänlig hemsida eller digital marknadsföring så kan vi ge er rätt lösning till rätt pris.

Det här riktas speciellt till nya småföretag som kanske inte riktigt vet hur de ska disponera de ekonomiska resurserna för maximal tillväxt. Med oss kan du börja med en budget du känner dig bekväm med för att sedan vidareutveckla/bygga vidare på konceptet när tiden är mogen.

Vårt tankesätt öppnar upp möjligheten för utveckling och utan utveckling är det bara en tidsfråga innan någon annan tar din plats på marknaden. Om du känner att vårt tankesätt känns bra för dig så uppmanar vi dig att ta kontakt med oss – det kostar ingenting att diskutera.

Vi erbjuder lösningar som är optimala och rätta för just din budget, välj oss och Väx med oss!