Vi presenterar Portal

Start » Aktuellt » Vi presenterar Portal

Ha koll på alla dina kunder på ett och samma ställe. Vi presenterar Webbpoolens nya CRM - Portal.
Betala bara för de tjänster du behöver.

  • 1 Öka din försäljning
    • SMS- och mejlkampanjer
    • Köp nummer och mejladresser eller lägg till manuellt
    • Skicka notifieringar
  • 2 Skapa bindande avtal med ett enkelt musklick
  • 3 Fakturera och ha koll på pengaflödet
  • 4 Förvalta alla kundrelationer

1 Öka din försäljning

Få tillgång till 1 000 000 företagsnummer och skapa en egen målgrupp. Kanske vill du komma i kontakt med alla byggföretag i Sverige som omsätter över 50M? Med Webbpoolens system kan du nå ut till rätt målgrupp och presentera dina tjänster eller produkter. Antingen genom att manuellt ringa upp företag eller genom att skicka ut SMS och mejl. Ha koll på alla händelser som sker i ditt jobbsökande och låt dina befintliga kunder på ett enkelt sätt ta del av dina nyheter och händelser.

2 Skapa bindande avtal

När du har fått en kund på kroken kan du med vårt system enkelt skicka ut ett avtal som signeras av kund och skickas tillbaka till dig. Det skapar trygghet både för dig som företagare och för dina kunder.

3 Automatisera och effektivisera faktureringen

Sitter du idag och skriver fakturor manuellt? Då kan det vara läge att effektivisera. Oavsett om dina kunder kör på avbetalning eller inte så har vi lösningen för dig. Ha koll på alla fakturor som skickats ut och har betalats. Se statistik på dina inkomster varje månad.

4 Ha stenkoll på alla kundhändelser

Logga tid för alla uppdrag du utför och spara ner all dokumentation om varje enskild kund så att du alltid har stenkoll på vad som händer.

Du betalar för de tjänster du vill använda. Kostnaden ligger från 99 kr per månad. Inga bindningstider eller kluriga avtal!
Hör av dig om du är intresserad av att testa vår beta version.